Pages

I love my follower

Sunday, November 13, 2011

aktiviti hujung minggu...12-11-2011

- Bagun pagi..siap2kan diri terus pergi ke rumah Amy hantar dia n family ke LCCT.. - Beli sarapan (nasi putih je..sebab lauk daging black paper yang masak semalam ade lagi) - Kemas rumah jap + tengok tv - Hujan lebat..mata pulak mengantuk..so ape lagi sambung tido la... - Lepas zohor sambung lagi tido sampai kol 3 ptg... - Housemate ajak pegi jogging @ main badminton kat Cyberjaya... - singgah Giant beli raket (RM 13.99)...jadi ler.. - Xjogging pun terus main badminton sampai kol 6:30 pm... - Sebelum balik 'ngeteh' dulu kat kedai siam..pekene air (basahkan tekak dulu..) - Mandi + Solat Maghrib..pastu kemas bilik..kali ni ubah posisi katil pulak.. - 11:30 pm keluar dgn housemate pegi 'ngeteh' kali ni bawak Maini pulak.. - Balik TIDO... Hehehehe..ni la rutin aku hari sabtu lepas..sebenarnye saje je nk post dalam blog ni..poyo kan...:)


2 comments:

  1. jom lah..tgk hujung minggu ni kalau xde ape2 program jomlah joint...:)

    ReplyDelete

Aku orang biase2 jer..

My photo
Orang biase2 jer.. HAPPY...SIMPLE...HARMONY...

HElLoOoO...

hAvE a NiCe DaY!!!

Blogroll

Blogger templates


ShoutMix chat widget

Blogger news

Blogger templates

Pages